Vorige Volgende


Van A tot Z

Biltstraat, Utrecht

Dit schitterende object stamt uit 1910 en staat op een toplocatie in Utrecht. Toen dit object bij ons op het bureau kwam, bleek al snel dat het erg interessant zou zijn om het pand te transformeren naar hoogwaardige appartementen voor starters. De vraag naar dit type units is enorm in Utrecht. Het pand werd, samen met het volledige plan, voorgelegd aan een eindbelegger die het aankocht.

Andere nuttige informatie

Ons team is vanaf de haalbaarheidsonderzoeken bij alle fasen van het traject betrokken geweest:

- Aankoopbegeleiding
- Vergunningaanvragen (bouw én omzetting)
- Bouwbegeleiding
- Verhuur
- Beheer (technisch en financieel)

Wilt u meer weten?


Van A tot Z

Maliebaan, Utrecht

Een Rijksmonument uit 1800 met 16 units voor starters op een superlocatie in Utrecht. Dat is het eindresultaat van een mooi traject waarbij onze jarenlange ervaring goed van pas kwam. Het transformeren van een kantoor naar woonruimte is een intensief traject, zeker wanneer het een Rijksmonument betreft. Uiteindelijk leverde dit wel een schitterende belegging op, waarbij met veel zorg is omgegaan met de architectonische kwaliteiten van het pand. Alle units waren dan ook binnen een week verhuurd.

Dienstverlening

- Aankoopbegeleiding
- Vergunningaanvragen (bouw én omzetting)
- Bouwbegeleiding
- Verhuur
- Beheer (technisch en financieel)


Ouders voor studerend kind

Jan van Galenstraat, Amsterdam

Steeds vaker wordt onze hulp ingeschakeld door ouders van een studerende zoon of dochter. De missie in zo’n geval is tweeledig. Enerzijds het huisvesten van zoon/dochter samen met een aantal vrienden en anderzijds het doen van een interessante investering. Het formuleren van woonwensen is erg belangrijk bij deze zoektocht. Belangrijker dan wanneer u een object puur als belegging koopt.

In het geval van de Jan van Galenstraat zijn beide doelstellingen zeker gehaald. De studerende zoon van onze klant kon al snel twee vrienden uitkiezen die dit ruime appartement met hem wilden delen. Het aankooptraject liep snel en soepel, het appartement heeft zelfs nooit officieel te koop gestaan! Door snel en doortastend handelen van zowel onze klant als de adviseur kon de deal snel rondgemaakt worden. Met een scherp aangekocht en courant object in een snel opkomende wijk als resultaat.

*Sinds 1-1-2017 geldt in Amsterdam een vergunningsplicht voor woningen die door drie of meer personen gedeeld worden. Wij adviseren u daar graag over.

Dienstverlening

- Aankoopbegeleiding

Wil je meer weten?


Beginnend belegger

"Buiten de Ring", Amsterdam

In de voorgaande jaren waren er maar weinig particuliere beleggers die ‘buiten de ring’ wilden of durfden te investeren. Maar met de enorme verwachte groei van de stad worden deze plekken met de dag interessanter. Vooral de wijk ‘Nieuw West’ is momenteel bezig met een enorme metamorfose. Corporaties, ontwikkelaars en de gemeente investeren flink in dit gebied en de eerste projecten worden opgeleverd. Voor een beginnend belegger met een relatief bescheiden budget zijn dit perfecte gebieden. De prijs per m² is lager dan ‘binnen de ring’ en de vraag naar huurwoningen is enorm.

In dit geval bekeken en onderzochten wij samen met een klant een groot aantal appartementen. Vanwege de goede ligging en het recente bouwjaar is dit een belegging met veel toekomstwaarde. Daarnaast zijn de kleine appartementen erg in trek in de verhuur en is het mogelijk om met een marktconforme huur een mooi rendement te maken. Een week na de sleuteloverdracht werd het huurcontract al getekend.

Door het object te verhuren maakt deze belegger weer vermogen liquide. Hiermee kan hij binnen aanzienlijke termijn weer een volgend belegging aankopen. Meer weten over hoe u op een veilige manier een mooie portefeuille kunt opbouwen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dienstverlening

- Financiering
- Aankoopbegeleiding
- Verhuur

Contact