4-Freedom Vastgoedfinanciering

Er zijn veel manieren om uw beleggingspand te financieren. Zeker is in ieder geval dat u verplicht bent om een deel uit eigen middelen in te brengen, ter waarde van ongeveer 30% van de getaxeerde waarde in verhuurde staat. Dat is een eis van praktisch alle financiers. Voor de rest kunt u aankloppen bij een van de vastgoedbanken, grootbanken, handelsbanken of misschien zelfs via crowdfunding. Mogelijkheden genoeg.

Maar wat is de beste oplossing voor u? Bespreek uw opties en kansen eens met een van de financieel specialisten van 4-Freedom.

Wat mag u verwachten van de hypotheekadviseurs van 4-Freedom? Deskundigheid, natuurlijk, maar ook onafhankelijkheid. Wij hebben intensieve samenwerkingsrelaties met alle grote financiële instellingen in Nederland, maar we zijn daarin volledig onafhankelijk. Onze adviseurs zijn al jaren actief op de vastgoedmarkt. Hun ervaring met het financieren van beleggingspanden helpt u de juiste keuzes te maken bij uw financieringsbeslissing.

Hypotheek financiering vastgoed beleggingspand 4-Freedom

Financier uw vastgoed in 3 stappen

Stap 1

Uw financieringsstrategie

Het opstellen van uw profiel. Beschikt u al een vastgoedportefeuille of denkt u over de aankoop van uw eerste beleggingspand? In beide situaties is het erg belangrijk om een financieringsstrategie te bepalen. Onze adviseurs helpen u hier graag bij op weg. In een uitgebreide intake bespreken we wat uw ideeën, wensen en ambities zijn voor de korte en de langere termijn. Bent u een actieve belegger en wilt u op ‘korte’ termijn flink uitbreiden en maximaal financieren? Of kiest u juist voor meer zekerheid door conservatiever te financieren en meer gebruik te maken van uw eigen middelen?  Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn bij het bepalen van uw mogelijkheden en het formuleren van uw persoonlijke financieringsstrategie. Onze adviseurs begeleiden u hier graag bij.

Stap 2

“Matchen”

Na het formuleren van uw strategie is het van belang om de financiële partij te vinden die hier het beste bij past. Elke financiële instelling hanteert andere eisen, tarieven en voorwaarden. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte en hebben korte lijntjes met deze partijen. De aanbieders van vastgoedfinancieringen variëren van de bekende grootbanken tot specialisten in beleggingsvastgoed, handelsbanken en zelfs crowdfunding. Het doel is dat uw financieringsvraag zo goed mogelijk matcht met het financieringsaanbod.

Stap 3

Financiering van uw beleggingspand

De adviseur neemt samen met u de offertes van de geselecteerde partijen door. De verschillen tussen de voorwaarden worden naast elkaar gelegd. Uiteraard begeleiden we u bij de onderhandelingen en kan de adviseur ook het gehele administratieve proces voor u regelen.

Contact