Breukelen - Zomerklokje

Straat Zomerklokje

Stad Breukelen

Prijs €2.950,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gestoffeerd / gemeubileerd

Oppervlakte 205 m²

Woning type Tussenwoning

Beschrijving

Schitterend woonhuis in rustige buurt. Gestoffeerd en volledig gemeubileerd.

Deze woning heeft een grote woonkamer met open keuken (compleet ingericht), en maar liefst 4 slaapkamers op de 1e verdieping en een grote werkkamer/logeerkamer op de 2e verdieping. De gehele inrichting is sfeervol en kleurrijk. Opvallend is de ruimte in de woning en de leuke stijlelementen zoals een (electrische) vleugel.

Op dit moment zijn 2 van de slaapkamers ingericht voor kinderen. Inrichting en kleuren kunnen in overleg worden aangepast.

Er is een kleine tuin voor en een grote tuin achter. Het woonoppervlak is: 205 m2. De woning beschikt over een eigen oprit en garage.

De woning is gelegen in een rustige buurt met een speeltuin. Op 200 meter afstand loopt het prachtige riviertje De vecht. Een bushalte is er op een afstand van 2 minuten lopen. Supermarkt op 2 minuten fietsen afstand.

Binnen enkele minuten zit je op de A2. De ring Amsterdam is 16 minuten rijden. Centrum Utrecht is ongeveer 20 minuten met de auto. Het recreatiegebied De Loosdrechtse Plassen ligt op slechts enkele kilometers.