Delft - Koornmarkt

Straat Koornmarkt

Stad Delft

Prijs €525,- (incl.)

Beschikbaar Direct

Oppervlakte 25 m²

Woning type Kamer

Beschrijving

Per direct komt deze leuke kamer, met eigen douche en wastafelblok, beschikbaar aan de Koornmarkt in Delft. De toilet en keuken deel je met twee andere personen.

Het betreft een kamer van +/- 20m2 groot. De kamer bevindt zich in een pand met diverse faciliteiten.( waaronder een grote keuken, badkamer en toiletten ) Je deelt deze faciliteiten met twee andere bewoners.

Het complex wordt wekelijks schoongemaakt. Ook is de service zeer goed geregeld, dit doormiddel van een huismeester die aanwezig is voor dit pand.

Daarnaast is het pand goed te bereiken met het openbaar vervoer en is het gelegen op loopafstand van het station van Delft en 10 minuten fietsen van de TU Delft.

De huurprijs is €525,- euro p/m inclusief gas, water, licht, gemeentelijke belastingen, internet en schoonmaak algemene ruimte.

Mocht je interesse hebben in de kamer dan zien we je reactie graag tegemoet. We kunnen dan op korte termijn een afspraak inplannen voor een bezichtigingsmoment.

Wanneer je de kamer gaat huren betaal je eenmalig een borgsom van 485,- en eenmalig contract- en administratiekosten van 250,-