Ede Gld - Arnhemseweg

Straat Arnhemseweg

Stad EDE GLD

Prijs €1.075,- (excl.)

Beschikbaar Vanaf 14-12-2017

Interieur Helemaal leeg

Oppervlakte 80 m²

Woning type Penthouse

Beschrijving

Medio februari komen er twee nieuwe penthouse appartementen beschikbaar midden in het centrum van Ede. De penthouse appartementen zijn ontwikkeld in het voormalige postkantoor van Ede. Een karakteristiek pand dat begin 1900 is gebouwd. Momenteel zijn de werkzaamheden nog in volle gang, de foto's geven een beeld van de huidige situatie.

De appartementen zijn beide circa 80 m² groot en beschikken over een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Daarnaast beschikken beide appartementen over een privédakterras van 75m². De kale huurprijs van het voorste appartement bedraagt € 1095,-, de kale huur van het appartement aan de zijkant bedraagt € 1075,-er maand. De servicekosten zijn € 125,-(bij twee personen € 160,-). Wanneer je de woning gaat huren betaal je eenmalig een borgsom van één maandhuur en contract- en administratiekoten van € 250,-

De woningen worden helemaal strak opgeleverd en zijn klaar om zelf verder in te richten. Dat wil zeggen, je dient zelf een vloer te leggen, een koelkast en wasmachine te plaatsen.

Op korte termijn komt er een open dag, meld je hiervoor aan door te reageren.