Ede - Beukenlaan

Straat Beukenlaan

Stad Ede

Prijs €522,- (excl.)

Beschikbaar Vanaf 01-04-2018

Interieur Gestoffeerd

Oppervlakte 24 m²

Woning type Studio

Beschrijving


Er is een zelfstandige studio beschikbaar per 1 april. De studio bevindt zich in het gezellige en vernieuwde appartementencomplex aan de Beukenlaan 2, in het centrum van Ede.

De studio is ongeveer 25m2 en beschikt over een eigen keuken (met koelkast, elektrische kookplaat en oven/magnetron), eigen luxe badkamer met douche & toilet en is gestoffeerd qua vloer en gordijnen. Ook krijg je de beschikking over een individuele/ afsluitbare berging van ongeveer 6m2 in de kelder van het complex.

Het leuke complex beschikt verder over een gezamenlijke speelkamer met pooltafel, tafelvoetbal en dartboard, gezamenlijke was- en droogmachines, een gemeenschappelijke achter- en voortuin, dakterras en (overdekte) fietsenstalling.

De locatie is uitstekend: bushalte voor de deur, op loopafstand van station Ede, station Ede-Wageningen, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.

De studio is niet geschikt voor stellen en ook zijn huisdieren niet toegestaan.

De kale huurprijs bedraagt ongeveer EURO 520,- per maand. Bijkomende service en stofferingskosten inclusief gas/water/licht bedragen ongeveer EURO 150,- per maand.

Huurtoeslag tot EURO 320,- per maand is mogelijk afhankelijk van je inkomsten.


Wanneer je de kamer gaat huren betaal je eenmalig een borg van € 678,- en eenmalig contract en administratiekosten van € 250,-.