Ede - Beukenlaan

Straat Beukenlaan

Stad Ede

Prijs €554,- (incl.)

Beschikbaar Vanaf 01-02-2018

Interieur Gestoffeerd

Oppervlakte 25 m²

Woning type Studio

Beschrijving

Het betreft hier een prachtige centrumlocatie in een appartementencomplex met 30 studio’s. Doordat alle studio’s volledig zelfstandig zijn is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. De hoogte van de huurtoeslag is afhankelijk van je persoonlijke situatie en bedraagt tussen de € 150,- en € 300,- per maand. Je kunt dus een zelfstandige woning huren voor de prijs van een onzelfstandige kamer!

Deze studio kost € 706,- per maand inclusief gas/water/electra. De kale huurprijs is €553,99. TV en internet mag je naar eigen wens invullen bij Ziggo of KPN. De studio is 25m2 en heeft een eigen keuken (inclusief koelkast, combi oven/magnetron en kookplaat) en luxe badkamer met toilet, douche en wastafel.

De studio’s zijn gestoffeerd inclusief tapijt en gordijnen. De muren zijn netjes wit geverfd.
Naast je eigen voorzieningen beschikt het appartementencomplex over gemeenschappelijke wasmachines, drogers, stofzuigers en strijkplanken. Verder is er een grote gezamenlijke tuin, tuinkamer en dakterras (totaal 175m2), welke zijn voorzien van tuinmeubilair. Mede hierdoor maak je makkelijk contact met andere bewoners. Wel zo gezellig! Tot slot is er een gemeenschappelijke berging (150m2) en fietsenstalling.

De locatie is uitstekend: bushalte voor de deur, op loopafstand van station Ede, station Ede-Wageningen, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.

Qua doelgroep leent dit vernieuwde appartementencomplex in het centrum van Ede zich zeer goed voor jong werkenden, studenten of jonge starters op de arbeidsmarkt. Leeftijd 22 tot 30 jaar.

Tegen een kleine additionele vergoeding (€ 30,- per maand) is het verder mogelijk om een eigen privé parkeerplek te reserveren (beperkte beschikbaarheid).

Pas jij in de doelgroep en wil je meer informatie of een afspraak inplannen voor een bezichtiging? Neem dan snel contact met ons op!


Wanneer je de kamer gaat huren betaal je eenmalig een borg van € 706,- en eenmalig contract en administratiekosten van € 250,-.