Ede - Stationsweg

Straat Stationsweg

Stad Ede

Prijs €553,- (incl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Helemaal leeg

Oppervlakte 30 m²

Woning type Studio

Beschrijving

Per 1 januari 2018 komt deze woonruimte beschikbaar voor 1 persoon.

Het betreft hier een prachtige centrumlocatie (hoek Stationsweg/ Beukenlaan) in een appartementencomplex. Doordat de woning volledig zelfstandig is, is het mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. De hoogte van de huurtoeslag is afhankelijk van je persoonlijke situatie en bedraagt tussen de €150,- en €342,- per maand.

De studio kost € 710,- per maand inclusief gas/water/elektra. De kale huurprijs is €552,42. Tv en internet mag je zelf afsluiten via KPN of Ziggo. De studio is ongeveer 30m2 en heeft een eigen keuken met kookplaat, luxe badkamer met toilet, douche en wastafel. De koelkast en wasmachine moet je zelf meenemen. Evenals het leggen van tapijt en verder stofferen van de woning. Het appartement heeft zijn eigen privé parkeerplek!

De locatie is uitstekend: bushalte voor de deur, op loopafstand van station Ede, station Ede-Wageningen, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.


Qua doelgroep zijn deze woningen in het centrum van Ede zeer goed voor jong werkende, starters op de arbeidsmarkt of studenten (tussen de 22 en 30 jaar oud). Maar ook samenwonen kan erg goed in deze appartementen.

Let op! Het zijn voorbeeld foto's van een gelijkwaardig appartement.