Ede - Stationsweg

Straat Stationsweg

Stad Ede

Prijs €608,- (excl.)

Beschikbaar Vanaf 01-04-2018

Interieur Helemaal leeg

Oppervlakte 30 m²

Woning type Studio

Beschrijving


Per 1 april komt er een mooie nette zelfstandige studio beschikbaar. De studio bevindt zich aan de Stationsweg 50A, in het centrum van Ede.

De kale huur van de studio bedraagt € 608,- per maand exclusief gas/water/elektra/servicekosten van € 102,- per maand. Optioneel kan er een privé parkeerplek bij worden gehuurd.

De studio is ongeveer 30m2 en heeft een eigen keuken, luxe badkamer met toilet, douche en wastafel. De studio beschikt over een kleine eigen voortuin waar je lekker buiten kan gaan zitten. Ook is er een individuele berging beschikbaar van ongeveer 6m2.

De locatie is uitstekend: bushalte voor de deur, op loopafstand van station Ede, station Ede-Wageningen, supermarkt, uitgaansgebied Museumplein Ede, sportfaciliteiten en natuurlijk het centrum van Ede.

Qua doelgroep zijn deze woningen in het centrum van Ede zeer goed voor jong werkende, starters op de arbeidsmarkt of studenten (tussen de 22 en 30 jaar oud). Maar ook samenwonen is mogelijk.

Huurtoeslag tot EURO 320,- per maand is mogelijk afhankelijk van je inkomsten.

Bij het aangaan van het contract wordt eenmalig €250,- in rekening gebracht betreffende de contract- en administratiekosten.