Utrecht - Bevinlaan

Straat Bevinlaan

Stad Utrecht

Prijs €1.100,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gestoffeerd

Oppervlakte 66 m²

Woning type Benedenwoning

Beschrijving

Per 16 oktober is deze gerenoveerde, zeer lichte en ruime, 3-kamer benedenwoning (66m²) beschikbaar.

De woning bevindt zich op de begane grond en beschikt over twee ruime slaapkamers en een woonkamer met open keuken. De keuken is geheel nieuw en beschikt dan ook over de nodige inbouwapparatuur; combi-oven, vaatwasser, koelkast/vriezer en gasfornuis. Vanuit de hal zijn het toilet, badkamer, berging en de twee slaapkamer te bereiken, De badkamer is ook geheel vernieuwd. De hele woning is voorzien van nieuw laminaat. Met andere woorden; u kunt er zo in!

De woning beschikt zowel over een voor- als een achtertuin. Met name de achtertuin is met zijn 84m2 riant. Achter in de tuin bevindt zich een schuur met een overkapping waar u tot laat in de avond heerlijk kunt zitten.

De woning is gelegen in de wijk Kanaleneiland-Noord die met name door de ligging en ruime opzet erg populair is. Binnen 10 minuten fietsen bent u op het Centraal Station en in het gezellige centrum van Utrecht. Park Transwijk en het nabijgelegen winkelcentrum (met een zeer ruim aanbod aan winkels) bevinden zich op loopafstand. Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en de uitvalswegen snelwegen A2 en A12 zijn gemakkelijk bereikbaar. Ook met openbaar vervoer bent u dankzij tram- en busverbindingen om de hoek, zo op de gewenste bestemming.

Huurprijs: €1.100,- excl.
Borg: €1.100,- (eenmalig)

*Maximaal twee volwassen/woningdelers Huurprijs: €1.100,- (excl. g/w/e & gemeentelijke belastingen) Borg: €1.100,- (eenmalig)