Utrecht - W.A. Vultostraat

Straat W.A. Vultostraat

Stad Utrecht

Prijs €325,- (incl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gestoffeerd

Oppervlakte 8 m²

Woning type Kamer

Beschrijving

Lieve kamerzoekende dames in Utrecht,

In het bruisende Villa Vulto komt vanaf 5 februari een kamer vrij. Hospiteeravond is dinsdagavond 23 januari.

Het gaat om twee aparte kamers met een totale oppervlakte van 8 vierkante meter. De ene kamer is een kleine, maar fijne slaapkamer. Hier past ‘zelfs’ een tweepersoonsbed in! Ook zitten er handige opbergkastjes in deze ruimte. De andere kamer kun je goed gebruiken als chill- of studeerplekje (zie foto’s). Op de overloop staat nog een mooie kledingkast, die kun je voor een goede prijs overnemen. De huur zal rond de 315 euro per maand zijn. Daarnaast hebben wij gezamenlijk internet wat ongeveer 9 euro per maand kost.

Verder hebben we een nieuw en schoon huis met twee grote, gezamenlijke badkamers, een wasmachine, een super ruime keuken met vaatwasser (!!!) een binnenplaatsje met schuur en een tuin die rondom het huis loopt. We wonen naast winkelcentrum Smaragdplein. Treinstation Utrecht Vaartsche Rijn is op loopafstand en ook de busverbindingen zijn vlakbij. Mocht je sportief zijn en fietsen, dan is dat ook een peulenschilletje: naar de Uithof een kwartier en binnen 10 minuten sta je op de Neude.

Je komt samen te wonen met 6 gezellige meiden, allemaal tussen de 19 en 23 jaar oud. Wij zijn een huis waar iedereen z’n eigen gang gaat maar ook graag samen komt om te eten, borrelen of stappen! Wij zijn opzoek naar iemand die daar goed tussen past én die 20 jaar of ouder is. Dus voldoe jij aan onze minimale eisen, stuur dan een berichtje met wat info over jezelf én een fotootje en wij laten je weten of je bent uitgenodigd voor de hospi!

Wanneer je de kamer gaat huren betaal je eenmalig een borg ter hoogte van een maand huur en eenmalig contract en administratiekosten van € 250,-.