Beleggingspand verkopen

Discreet, kosteloos en tegen de beste prijs uw beleggingspand verkopen? Dan bent u bij 4-Freedom Beleggingspanden aan het juiste adres. Vanwege onze jarenlange ervaring en het opgebouwde netwerk zijn wij in staat om praktisch elk beleggingsobject op een kwalitatieve wijze te koppelen aan één of meerdere potentiële kopers. Ons netwerk bestaat uit beleggers en fondsen die landelijk op zoek zijn naar beleggingspanden van allerlei formaten, met een focus op residentieel vastgoed.

Werkwijze

Wanneer wij de basisgegevens van het object ontvangen hebben, sturen wij u binnen 24 uur een waarde-indicatie. In overleg met u benaderen wij een klein aantal actieve beleggers binnen ons netwerk. We delen de informatie over het beleggingspand alleen met de beleggers/partijen die actief, betrouwbaar en snel zijn. Doordat wij veel tijd steken in het selecteren van de juiste groep beleggers vinden wij heel efficiënt en snel de beste koper(s) voor uw pand.

Stappenplan

Dossier onderzoek

Waarde indicatie

Koppelen aan select groepje vastgoedinvesteerders

Verkoop pand

Een groot verschil met andere partijen is dat wij expliciet niet op zoek zijn voor een eigen portefeuille. Onze missie is het kwalitatief koppelen van vraag en aanbod. Vanwege deze opzet kunnen wij de discretie en minimaal een marktconforme prijs garanderen. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar wat wij al concreet voor u kunnen betekenen? Laat het gerust weten via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons netwerk is doorlopend op zoek naar:

  • Verhuurd, leeg en te (her)ontwikkelen vastgoed
  • Van €50.000 tot €5.000.000,-
  • In heel Nederland
  • Focus op residentieel vastgoed
Contact